Salon Masaj relaxare-terapeutic Bucuresti Sector 1

Va asteptam cu drag!

Programati-va!

Deschis L-V: 9:30 - 20:30 si S: 9:00 - 17:00, Tel: 0760155130 / 031 435 88 66

Servicii

No women should go through life without seeing the beauty of which her body is capable!

  • Salon Masaj relaxare-terapeutic Bucuresti
  • Surprinde-ţi corpul cu efectele beneficice ale masajului!

Salon Masaj relaxare-terapeutic Bucuresti

Te doare spatele? Te confrunţi de mult timp cu această problemă şi doctorii spun că recuperarea durează? Ei bine, la noi imposibilul devine posibil! Beneficiaţi ACUM de masajul terapeutic la doar 60 Ron.

 


Drenaj limfatic

Constă într-un preso-masaj ce are rolul de a acţiona asupra ganglionilor limfatici, acesta ajutând la eliminarea toxinelor neasimilate la nivelul organismului în timpul procesului de sinteză celulară. Efectul masajului este de a întări sistemul imunitar, de a intensifica schimburile nutritive din organism , de a uşura transportul acizilor graşi şi a colesterolului.


Masajul anticelulitic

Constă în mişcări ce tonifică zonele cu celulită şi redă un aspect neted şi frumos pielii. Cu ajutorul masajului se stimulează circulaţia sângelui şi drenarea limfatică, care au rolul de a elimina toxinele din organism.

 


Masajul de relaxare

Constă în mişcări ce relaxează musculatura, ajutî la o bună funcţionare a circulaţiei sângelui, a sistemului limfatic. Prin masajul de relaxare eliminam toxinele din organism şi ajutăm să prevenim durerile şi crampele musculare. Atunci când spunem masaj de relaxare, spunem NU obosealii sau stresului.

 


Reflexoterapia

Constă în diagnosticarea, prevenirea şi tratarea diferitelor afecţiuni. Prin reflexoterapie prevenim sau tratam afecţiuni hepato- biliare, afecţiuni renale, afecţiuni circulatorii, afecţiuni ORL, afecţiuni neurologice, disfuncţii sexuale, tulburări endocrine, tulburări de metabolism şi nu numai.

Programează-te la unul din profesioniştii Beauty Bourtique!