Recomandari

Va asteptam cu drag!

Programati-va!

Deschis L-V: 9:30 - 20:30 si S: 9:00 - 17:00, Tel: 0760155130 / 031 435 88 66

Recomandari

Suntem fericiti si va multumim pentru aprecieri!

Florenta Vinteanu

Academia de Politie

Acum o săptămână am fost la voi și am fost super răsfățată. Mi-am făcut , de fapt mi-ați făcut , niște unghiuțe minunate , iar schimbarea de look, cu tunsoarea făcută de Codrin m-a întinerit cu 10 ani ( nu o spun eu ci toți care m-au văzut). Mulțumesc, minunatele mele prietene. Mulțumesc Codrin pentru tunsoare ( am primit peste 50 de like-uri la noul meu look). Abia aștept să revin în frumoasa NOASTRĂ familie de la BEAUTY BOUTIQUE.

Camelia Paduraru

Owner/ NLP, Time Line Therapy & Hypnosis Trainer & Coach at Crafting Minds

Minunat! Locul de unde pleci încântat cu gândul că trebuie să revii cât de curând ca la un alt “acasă” :) Mulțumesc, dragelor!

Mihaela Gavrilescu

Samsung Romania

Cand vine vorba de acele lucruri pe care le facem pentru noi, pentru a ne simti frumoase si rasfatate, calitatea serviciilor este doar unul dintre criteriile de selectie. Ambianta placuta, chipurile zambitoare si caldura sufleteasca sunt acele motive pentru care doresti sa revii iar si iar. Beauty Boutique este salonul care ofera toate acestea si in plus, iar acolo ma simt ca la mine acasa. Va multumesc mult, dragilor!

Gabriela Bejan

Softbinator Algorithms

Am ajuns in “Boutique-ul” de Infrumusetare cu o durere de cap insuportabila si tare obosita dupa o zi plina. Am plecat de acolo cu energia pe care o ai dupa un somn odihnitor. Pentru ca ei sunt primitori, atenti, profesionisti si prietenosi. Si cum frumusetea unui loc depinde de oameni, acesta este un loc minunat. Multumesc echipa Beauty Boutique pentru ca mi-ati dat un gand bun si un zambet cald. Pe curand! :)

Bianca Calugaru

Universitatea din Bucuresti

Echipa profi si draguta, atmosfera calda si vesela. Ce iti poti dori mai mult pentru o zi de rasfat?